Menu

The Great Wobo Escape vyšlo na Android

Baví vás adventury? A říkali jste si, jaké je to vcítit se do umělého robůtka? V nové hře The Great Wobo Escape máte možnost! Další skvělou zprávou je, že hra je od slovenského studia, se zajímavým názvem gamifi.cc games. Ti se před pár měsíci pokusili uspět na portálu Startovač.cz, kde prezentovali svou hru a nalákali tak spoustu hráčů a příznivců. Štěstí jim přálo, vybrali přes 100 000 korun, a tak mohli nedávno vydat svůj titul na Google Play, kde sklízí velmi dobré hodnocení. Na to, že je hra z našich luhů a hájů (nebo minimálně co se týče bratrských vztahů), se v recenzích pohybují velmi vysoká čísla.
the_great_wobo_escape_02

A o co ve hře vlastně jde?

Jak jsem zmínil, vžijete se do malého, ale ne neschopného robota, který se neozbrojený objeví uprostřed… dalo by se říci v nepřátelské zóně. Vaším prostým (a přesto ne jednoduchým) cílem je dostat se ven. Především za pomoci stealthu. Hra tak krásně kombinuje prvky skákačky, adventury a zároveň tichého postupu. Čekají vás i logické hříčky, puzzle úkoly a napínavý útěk všemožnými levely a úrovněmi. Že vám to nastačí? Hra je k tomu všemu 2.5D, takže spolu s propracovanými texturami je o co stát. Potom vás možná i potěší, že tvůrci mysleli i na tablet NVIDIA Shield a Console, zařízení založených na Androidu. Samozřejmě nás čeká vydání i na iOS a Windows Phone.

Na hru připravujeme soutěž, konkrétně o dva kódy, které vám dovolí hrát bez reklam, takže je o co stát. Jestli vás hra zaujala, zamiřte na náš Facebook, kde se brzy dozvíte další informace. Těšíme se na vás!

Nadšenec do her a techniky, vášnivý čtenář a především pisálek :-)

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama