Menu

Rail Nation – Staňte se magnátem na kolejích a dobijte celý svět!

Rail Nation je nová browser hra, ve které máte jedinečnou možnost stát se dopravním magnátem. Vašim úkolem bude zásobovat jednotlivá města zbožím, které zrovna potřebují. Hra disponuje zajímavým nápadem, pojďme si ji proto blíže představit.

TGRailNationScreenshotTrainStation

Základní myšlenka

Základní myšlenkou hry je vytvoření rozsáhlé železniční sítě, díky které budete zásobovat jednotlivé továrny tak, aby mohli vyrábět produkty. Produkty zase vyžadují města, která jsou v blízkosti továren. Na vás tak bude, aby jste správně strategicky propojili vše tak, aby jste získali co nejvíce peněz a mohli tak své impérium ještě více rozvíjet.

Rail-Nation-650x364

Prestiž

Jak jste úspěšní nebo neúspěšní, o tom rozhoduje právě prestiž. Tu můžete získat za správně investice nebo za rozšiřování jednotlivých budov, které potřebujete ke své denní činnosti. Čím více prestiže získáte, tím více nabídek dostanete do tzv. asociací. Tyto asociace se snaží získat v okolí daného města absolutní nadvládu.

Rail-Nation-Endgame-groß.-Quelle-Travian-Games

V Rail Nation je několik typů budov, každá z nich má svůj speciální a jedinečný úkol. Pojďme si je tedy blíže popsat.

Construction Yard – Tato budova snižuje čas stavby budov ostatních. 

Track Production – K tomu, aby jste propojili jednotlivá města s továrnami, musíte mít dostatek kolejí. Čím vyšší level této budovy bude, tím více kolejí dostanete k dispozici.

Engine House – Zde jsou prostory pro vaše kovové obry – vlaky. Čím více prostorů bude, tím více můžete mít vlaků a tím pádem budete mít i vyšší obrat.

Laboratory – V laboratoři zkoumáte nové technologie. Ty vám pomohou zboží doručovat rychleji, vlaky se stanou méně rozbitnými a spolehlivějšími, případně i rychlejšími. Čím vyšší level budovy bude, tím více bodů na výzkum získáte.

Station Concurse – Tato vlaková stanice je taková vaše chlouba. Čím vyšší level postavíte, tím více prestiže dostanete.

Bank – Banku potřebujete rozšiřovat proto, aby jste měli možnost vyššího maxima uložených peněz. Začínáte s úložným prostorem 180 000 a končíte na několika milionech!

Licence Trade – Licence potřebujete k tomu, aby jste za dané zboží získali ještě více peněz. No, a logicky, čím vyšší level Licence Trade, tím více licencí můžete vlastnit.

Hotel – Hotel vám vydělává peníze, ale také prestiž. 

Restaurant, Shopping Center – Tyto dvě budovy vydělávají peníze. Čím vyšší level, tím více peněz můžete získat.

Rail-Nation-Siegerbahnhof-groß-Quelle-Travian-Games1

 Éry

Hra je rozdělena do několika ér. V každé éře jsou dostupné nové vlaky, nové továrny a s nimi i nové zboží. Jedna éra trvá 14 dní, ve hře pak narazíte na celkem šest ér. To znamená, že jeden herní svět trvá přibližně tři měsíce.

Pokud vás hra alespoň trochu zaujala, můžete se zaregistrovat zde: http://www.rail-nation.com/ a dolů do komentářů, případně na našem Facebooku můžete sdělit vaše názory na tuto hru.

Jeden komentář

  1. Rail napsal:

    Kvalitní hra, která nikdy neomrzí.

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama