Menu

Hitman Go – nájemným vrahem můžete být už i na Androidu

Už pěkných pár let vychází pro počítače a konzole herní série Hitman. V každém z dílů se octnete v kůži Agenta 47 a máte za úkol tichou likvidaci nespočtu nepřátel. Jinak tomu nebude ani u hry Hitman Go, která byla před nedávnem vydána pro Android. Ovšem na jeden zásadní rozdíl musím upozornit. Nečeká vás žádné bezhlavé střílení, ale logická tahová hra, která řádně prozkouší vaše logické uvažování a paměť.

hitman

V kolika tazích dokážete dosáhnout cíle?

V každé misi máte k dispozici neomezený počet pohybů, během kterých se musíte dostat neviděni na potřebné místo a zabít tam určený „cíl“. Ovšem pozor, všichni ostatní se také pohybují a rozhodně tedy není radno se jim připlést do cesty! Dobře zvažujte každý váš krok a čerpejte ze zkušeností, které získáte v předchozích misích. Později přijdete na to, že některé postyvy mají předvídatelné chování a vám se podaří vše naplánovat do několika málo kroků, za což získáte výborné hodnocení.

Hru Hitman Go si nyní můžete pořídit na Play.Google.com za pouhých sto korun. Podle nejrůznějších recenzí se ovšem tato investice rozhodně vyplatí a na svém mobilu či tabletu si užijete spoustu hodin zábavy.

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama