Menu

Halo: Spartan Assault na Windows 8

Před pár dny jsme vás informovali, že Microsoft registroval nové domény Halo: Spartan Assault. Spekulovali jsme, že nový titul by mohl být buď pokračováním herní série, nebo se zde nabízela druhá možnost televizního seriálu. Nakonec ale není správně ani jedno. Nové Halo s podtitulem Spartan Assault je totiž vyvíjeno pro mobily, tablety a PC s operačním systémem Windows 8 nebo Windows Phone 8

Na titulu pracuje studio Vanguard Games ve spolupráci s 343 Industries. Nejedná se ale o Halo, jaké byste čekali – z pohledu první osoby. Místo toho 343 a Microsoft se rozhodli nabídnout nám pohled shora.

 halo 10 halo 9

Halo je jeden z nejpopulárnějších herních série pro konzoli Xbox. Titul bude jako první ze své série určený i pro dotyková zařízení. Děj Halo: Spartan Assault se odehrává mezi událostmi Halo 3 a 4. Hra nás zanese hlouběji do lidského konfliktu s mimozemskou rasou Convenant.

Kromě pořádné akce hra nabídne i sociální prvky, kdy budete mít možnost například porovnávat své výsledky s přáteli, k dispozici budou žebříčky či týdenní výzvy.

 Halo: Spartan Assault vyjde již v červenci letošního roku a k dostání bude za cca sedm dolarů.

halo 1halo 2 halo 3halo 4 halo 5halo 6 halo 7 halo 8

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama