Menu

Blast Em! – blbostí už bylo dost, zahrajte si opravdovou blbost

Už jste si možná zvykli, že vás tu a tam informuji o nedopečených hrách. Další nepovedenou kaší je Blast Em! Jako pocta starým dobrým titulům, dnes již retro hitům, možná fajn, ale vyhodit za tento naprosto plitký brak 200 Kč mě uráží a nemyslím si, že jsem tohoto názoru jediný.

Blast Em! zakoplo o vlastní jednoduchost

Blast Em! je v oblasti freeware scény ekonomickým vtipem, kde si o něm špitají snad i veverky v korunách oschlých stromů. Nevím, jestli to frajeři z Xiotex studio mysleli opravdu vážně, ale dvousetkorunová nálepka se netváří, že by po mém dupnutí chtěla odpadnout. Nechme nářků a podívejme se, co nám tento retro skvost nabízí.

Jen těžko se mi mluví o kladech. Hra vytvořená v Game Markeru má typicky odpudivý vzhled, který do komerční oblasti mohl patřit tak na přelomu tisíciletí. Neříkám, že je to hra naprosto nehratelná, ovšem s každým stisknutím klávesy nelze zapomenout, že jste za tuhle smutnou předělávku legendárních titulů vyplázli dvě kilča.

Blast Em! nesmyslný průlet nesmyslným vesmírem

Blast Em by namísto vykřičníku měl mít ve svém názvu otazník. Jako hlavní hrdina usednete do miniaturní raketky. Vyhýbáte se snad všemu, co vesmír může nabídnout. Asteroidy, nepřátelé, laserové paprsky snad i celé planety, co já vím.

Ve finále zjistíte, že zdánlivě nedohledný konce má jediné opodstatnění, nahrát nejvyšší skóre a stát se přeborníkem vesmírného kyberprostoru. Otázkou však zůstává, jestli o tohle někdo stojí. Za náš magazín vztyčuji varovný prst, raději než Xiotex studiu zašlete ty dvě stovky mě a já vám za ně zatančím ve spodním prádle před web kamerou :).

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama