Menu

Goat Simulator – Koza tak jak ji neznáte

V Goat Simulatoru hrajete, jak už název napovídá za kozu. A nejen za ledajakou kozu. V této hře se totiž ujmete role na první pohled obyčejně vzhlížející chovné kozy, která však dovede dělat salta, lozit po žebřících, skákat po domech. Za kozu, která svým jazykem dokáže utáhnout auto. Pokud už teď máte pocit, že je se hrou něco v nepořádku, můžete své intuice pochválit. Goat Simulátor je to nejšílenější, co jsem za poslední léta hrál.

2014-03-30_00001

A o čem že to tedy celé je?

Rozeberme si to ale trochu podrobněji. To nejdůležitější, a sice že hrajete za kozu, již víte. Dále je dobré si zmínit, že zde nenajdete žádnou příběhovou kampaň, žádnou zápletku a v podstatě ani žádné questy. Máte zde jen slušně veliké množství výzev. A o čem že to tedy celé je? Inu, prakticky o ničem. Goat Simulator je ve zkratce jedno neveliké hřiště, které má za cíl ukojit vaši primitivitu. Za každou šílenost, kterou se svou kozou provedete, dostáváte skóre. Skóre tedy pro názornou ukázku dostanete za ničení popelnic, za salto o 720⁰, či za 15 vteřin strávených ve vzduchu. V podobném duchu se nesou i už zmíněné výzvy. Jestli od hry čekáte něco víc, tak vás budu muset zklamat. Tohle je hřiště, tak si hrajte!

29vf73V

 

 Lokace naduta možnostmi

Vcelku malá lokace, kde se celý simulátor odehrává, je však až po okraj naduta možnostmi, jak si hrát s vaší kozou (bez dvojsmyslu). Nechci nic prozrazovat, jen zmíním, že při důkladném hledání dost možná narazíte na ďáblův pentagram a třeba i spatříte UFO. A dost možná naleznete sochy zlatých koz. Těch je ve hře 27 (po updatu už 30) a jejich hledání rozhodně stojí za to. Za konkrétní množství nalezených soch vám budou odemknuty další hratelné postavy, například jistá „dlouhá koza“. A nebudu vás dlouho napínat, jedná se o žirafu.

maxresdefault

Jestliže máte pocit, že je Goat Simulator jen špatný pokus o vtip, tak vám vcelku rozumím, ostatně máte pravdu. Avšak jestliže jste právě teď dostali chuť udělat s kozou trojité salto dozadu, s čistým srdcem vám Goat Simulátor doporučím. Je to šílenost. Neskutečně zábavná šílenost.  

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama