Menu

Loren The Amazon Princess – Ukecanější než vaše tchýně

Já tedy už opravdu nevím, jednoho dne se mi do rukou dostane herní titul, který předesílá neskutečné dobrodružství plné bojových akcí a RPG systému. Podle vývojářů hra, která skvěle zaplní díru v dnešním herním průmyslu. Něco, jako příchod Mesiáše na poslední možnou chvíli. No dobře, ale proč mám už jen ze samotné obálky pocit, že se tady někdo probudil po dvaceti letech a vzpomněl si, že má v šuplíku ukrytou překopávku Final Fantasy?

6393

Je libo PC pohádka?

Nakonec jde jen o vizuální podobu obálky, Loren The Amazon Princess je vystavená na hromadě textů. Ve své podstatě nejde ani tak o hru, jako o poutavý příběh, kde se v hlavní roli objeví princezna a vy, co by její posluhovač. Samozřejmě se v partě nacházejí ještě další pomocníci. Pokud umíte anglicky a máte náladu na tunu dialogů, varuji opravdu tunu psaného projevu, tak je tento nezávislý počin jako stvořený pro nedělní odpoledne.

Nebojte, hra se netočí jenom kolem pohádkového příběhu, který hlavní hrdiny zavedl do nebezpečné divočiny. Vývojáři nezapomněli na tahový bojový systém, který se podobá karetní hře ani na zisk zkušeností a postupné vylepšování postav.

Předražená pařba

Hlavním mínusem je fakt, že se tato hra od Winter Wolves nachází v nabídce za čtyři kilča. Playhit tedy rozhodně nedoporučuje hru zakupovat, jde o titul pro tvrdě intelektuální skupinu hráčů. Namísto dechberoucí bojové akce se vám otevře opravdu rozsáhlý RPG svět, který je postavený na statických obrázcích a miliardách vět.

Nebezpečná Loren: The Amazon Princess byla uvolněna i na tablety, kde je její cena naprosto stejná. Zde to Winter Wolves trochu přehnal, kdyby šlo o titul za 49 Kč, tak nemůžeme jinak než doporučit, jelikož jde o velmi originální počin. Takto jde o mírnou zlodějnu.

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama