Menu

Aktualizace alfa verze Kingdom Come: Deliverance přinese alchymii

Vyzkoušejte si alchymii!

V rané alpha verzi hry Kingdom Come: Deliverance si hráči mohli užít atmosféru středověké vesničky Samopše. Většina z nich bez potíží vyřešila zadané úkoly – pomohli kováři zbavit se otravného pískálka, našli zatoulanou ovci a sehnali dost peněz na luk, aby si mohli zastřílet na terč. Nová aktualizace do hry přináší alchymistickou minihru a s tím spojený úkol, připravený Danem Vávrou. O náročnosti přípravy takové minihry se dozvíte víc z krátké videoukázky, kde alchymii představuje přímo její autor Jakub Guman a také z prezentace naší specialistky na historii Joanny Nowak, kterou představila na ZTG v Polsku.

Další informace o opravách bugů v alpha verzi, agilním plánování nebo nové mapě najdete ve video updatu #9, který je opatřen anglickými, českými a ruskými titulky.

Žádné další dodatečné cíle (zatím)

Díky podpoře 43.000 hráčů Warhorse Studios získali téměř 2,2 milionu dolarů na vývoj hry, byla tak splněna podmínka i pro zatím poslední metu – vytvoření historického kodexu. Jaký bude další cíl? Od některých fanoušků přišla prosba přidat možnost sledovat hru pohledem třetí osoby. Diskuse stále trvá a výsledek není tak jednoznačný.

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama