Menu

Telltale testují svou novou hru

Telltale už ve světě her nejsou žádnou neznámou, ale zkušenými vývojáři s velkým jménem. Celá jejich herní produkce se zakládala na licencích a tak jsme od nich viděli adventurní série jako Wallace and Gromit, Jurassic Park, Back to the Future, Sam & Max a jiné. Do povědomí hráčů se však zapsali zejména sérií The Walking Dead. Nyní současně pracují na čtveřici dalších her. Rozjeté mají série Game of Thrones a Tales from the Borderlands, pracují na adventuře Minecraftu a i na jedné ještě neoznámené adventurní sérii.

a_telltale_games_kovetkezo_jateka_a_telltale_games_1

Mnozí by možná čekali něco jako Star Wars, James Bond, avšak tím čtvrtým projektem bude jejich první vlastní značka. Sami cítí, že to bude pro ně velký krok a proto hře věnují množství péče. Více se o tomto projektu řekl ze CEO studia Kevin Bruner v rozhovoru pro GameIndustry. Mají za sebou mnoho let zkušeností a také mnoho let experimentování s tím, jak dokáže být herní příběh interaktivní. To jim dalo do rukou dostatek nástrojů na to, aby mohli něco vyskládat sami a zcela od základů s příběhem, zasazením a postavami, které si vytvořili.

Nejambicióznější projekt

Pokus vytvořit první vlastní značku v nich rostla tak nějak organicky. Vždyť by se také patřilo něco vydat vlastního, protože jsou na trhu již 11 let. Každopádně Bruner říká, že to bude jejich dosud nejambicióznější projekt. Jsou vzrušení z toho, že o hře mluví, ale i tak nyní ještě nemohou říct nic víc. To vše však neznamená, že zanevřou na hry podle licencí. Podle Brunera za nimi stále chodí množství lidí s tím, že se jim líbí jejich práce a chtěli by s nimi spolupracovat. Takže kdo ví, možná se ještě nějakých velkých filmů, seriálů, knih nebo komiksů na našich obrazovkách dočkáme.

Preferovaná platforma: PC Nejlepší hra: s přítelkyní na doktora... "Žiju pro hry a hráju, abych přežil."

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama