Menu

Konami hledá nový tým pro vývoj dalších Metal Gear titulů

Fanoušci série Metal Gear Solid už mají dlouho na 1. září 2015 naplánovanou dovolenou. Vychází tehdy Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain a je velmi pravděpodobné, že to bude i naposledy, co se nová MGS hra dostane na pulty obchodů. Jak už bylo informováno, Hideo Kojima po dokončení MGSV opustí Konami a vydá se svou vlastní cestou.

Metal-Gear-Solid-5-6

Kojima se věnuje této sérii již několik desetiletí a po několika náznacích o odchodu se ji tentokrát skutečně odhodlal opustit. Protože současný tým bude po dokončení MGSV rozpuštěný, už nyní začali hledat náhradu:

„Konami bude pokračovat ve vývoji a distribuci obsahu v sérii Metal Gear Solid i po Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain. Jako další krok v sérii, Konami se již rozhodlo pracovat na novém Metal Gear titulu. Proběhne několik konkurzů na hlavní pozice, které by vedly vývoj. Zájemci, kteří mají dost odvahy, nás mohou kontaktovat přes naši oficiální stránku „

Konami tak bude i nadále pracovat na hrách jako Metal Gear Rising a podobně, ale další Metal Gear Solid navzdory jejich zájmu už neuvidíme. Přece jen, věděl by si někdo představit Metal Gear Solid, na kterém by nepracoval Hideo Kojima? Také je otázkou, jaký osud postihne nadějný Silent Hills.

Preferovaná platforma: PC Nejlepší hra: s přítelkyní na doktora... "Žiju pro hry a hráju, abych přežil."

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama