Menu

Nová aktualizace pro Star Citizen přináší velké změny a dvě nové lodě

Autoři dobře známé hry Star Citizen právě vypustili novou aktualizaci 1.1, která do hry přináší velké změny. Každopádně, většina z nich není viditelná a pravděpodobně se z větší části jedná pouze o optimalizaci kódu, protože aktualizace vyžaduje opětovné stažení celé hry. Před stažením si tedy musíte z PC smazat všechny soubory, které s hrou souvisí. Naštěstí však nepřišlo pouze na kosmetické změny a vývojáři přidali i nový obsah.

33

Konkrétně do hry přibyly dva nové režimy – landing a docking, plus dvě nové vesmírné lodě:

– The Gladius – lehká bojová vesmírná loď (pro modul Arena Commander)
– The Aegis Dynamics Retaliator

Pokud byste si chtěli některou z lodí zakoupit, tak pro The Aegis si připravte 231 liber a pro The Gladius 75,60 liber. Kromě nového obsahu však přibyl nový systém pro půjčování lodí či komponentů ještě před jejich koupí. Jde o takzvaný Rental Equipment Credits systém (zkráceně REC). Kredity pro půjčování přitom získáváte hraním Arena Commander. Navíc ti, kteří přispěli na vývoj hry, dostanou automaticky 5000REC.

No a nakonec autoři zapracovali na zlepšení simulace, která dělá hraní ještě realističtějším. Po novém, pokud se budete vznášet pomocí trysek nad něčím, hra bude simulovat otřesy. Jde ale pouze o začátek, protože v plánu mají zapracovat i další podobné funkce, které přidají na realističnosti.

 

Preferovaná platforma: PC Nejlepší hra: s přítelkyní na doktora... "Žiju pro hry a hráju, abych přežil."

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama