Menu

Jaké exkluzivity připravují PS4 a Xbox One na podzim?

PS4 i minulý podzim chyběl silný titul, vše bylo odloženo a zůstal tam jen Little Big Planet a Driveclub, letos se to začíná rýsovat podobně. Největší titul na konzole byl totiž odložen. Uncharted 4 vyjde až příští rok a zatím ho naplánovali na jaro.

PS4-vs-Xbox-One-14

Čím ale bude PS4 konkurovat Xbox One? Xbox One má marketingovou mega bombu Halo 5, kterou si náležitě bude tlačit dopředu, doplňovat ho bude Forza Motorsport 6 a rovněž na podzim exkluzivní Rise of the Tomb Raider, ten se mohl utkat  s Uncharted 4, ale když se konkurence stáhla, jeho vítězství bude snadné. Microsoftu zbývá ještě Quantum Break, který byl plánován na letošní podzim, ale objevují se náznaky na odložení, nakonec s více než třemi tituly se mu nevyplatí jít do podzimu. Podobně byl na letos plánovaný i Crackdown. Microsoft nechce vydávat velké tituly dříve než přijde DX12 a tedy po podzimu se již může rozjet.

Sony zatím nemá na podzim ohlášeny žádné další velké tituly. Until Dawn mají zatím naplánovaný na léto a na podzim by mohlo přijít Ratchet & Clank. Jsou tam však ještě neohlášené tituly, které mohou vyjít a to například remasterované Uncharted kolekce nebo se může ukázat demo verze Gran Turismo. Sony zřejmě čeká s velkými tituly na Morpheus, na který musí hráče něčím motivovat a sice nevíme jak se k VR může hodit Uncharted 4 (možná kdyby přidali fps pohled), pro Gran Turismo to může být vhodný doplněk.

Z titulů třetích firem na podzim přijdou velké tituly jako Star Wars Battlefront, COD, Assassins Creed Victory, před podzimem začátkem září i MGS. Možná se tam objeví ještě Fallout 4 a Just Cause 3.

Preferovaná platforma: PC Nejlepší hra: s přítelkyní na doktora... "Žiju pro hry a hráju, abych přežil."

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama