Menu

Stranded – Mars ONE míří na App Store

Před pár dny oznámil vydavatel Deep Silver FISHLABS jejich novou mobilní hru, na které spolupracovala studia Tama Games a Mutant Games. Půjde o arkádu v retro kabátku, jež si najde své místečko na App Store ve třetím čtvrtletí letošního roku. Samozřejmě se nezapomnělo ani na Android, a tak si mobilní hráči budou moci hru vyzkoušet nějakou dobu po vydání verze pro iOS a stáhnout si ji z Google Play.

Rudá Planeta

Příběh hry je zasazen na planetě Mars, kde se malý astronaut po ztroskotání ve své vesmírné lodi snaží najít cestu domů. To ovšem nebude tak jednoduché – má omezené zásoby kyslíku a trosky jeho lodi jsou rozsety po celé planetě. Hrdina hry tedy musí překonat složité nástrahy a překážky, které na něj Rudá Planeta nastražila a najít nejen součástky své lodě, ale i dodatečné zdroje kyslíku. Nemine ho skákání, uhybání a utíkání jakoukoliv cestou.

stranded_2

Nebude tak lehké

Na první pohled se hra zdá celkem nenáročná, ale brzy poznáte, že vám dají vývojáři zabrat a prodírat se všemi levely rozhodně nebude tak lehké. Podle tvůrců má Stranded – Mars ONE apelovat nejen na hráče, co hledají odreagování, ale i na ty na zkušené.

„Hra je vytvořena v duchu akčních a rychlých plošinovek, které jsou návykové a díky retro kabátku i lákavé. Stranded – Mars ONE má všechny aspekty na to, aby se stal indie hitem,“ prozradil Daniel Hericks, producent Deep Silver FISHLABS. „Kromě unikátního vzezření a zvuků se hra pyšní i chytrým level designem, který je na poměry takovéhle rychlé plošinovky propracovaný a nabízí více než jen jedno překvapení. Jestli máte chuť zakusit něco nového v tomto žánru, měli byste dát Stranded – Mars ONE určitě šanci.“
Prozatím vypadá hra velmi dobře a svým stylem mi malinko připomíná povedené Blackhole.
Ale jak dopadne, to se dozvíme až za pár měsíců.
stranded_3

 

Nadšenec do her a techniky, vášnivý čtenář a především pisálek :-)

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama