Menu

Hra Goodgame Empire získala největší aktualizaci roku

Zcela nová aktualizace obsahu „Generals & Skills“ poskytuje Goodgame Empire, nejúspěšnější německé strategické hře všech dob, a její mobilnímu spin-offu Empire: Four Kingdoms nové mimořádné funkce. Hráči se mohou od října 2022 těšit na zásadní revizi bojového systému a na unikátní generály s individuálními dovednostmi.

Mezi nově hratelné generály patří veterán Horatio, osamělý kopiník Toril, ostrovní obchodník Alyssa a Leo, lovec divoké krajiny, se svou sokolkou Ayalou. Aby hráč mohl začít s novými herními mechanismy, je Horatio prvním dostupným generálem, zatímco ostatní generály lze odemykat postupně v průběhu hry.

Každý generál má vyhrazené schopnosti, které posílí jeho vojáky a mohou být použity defenzivně nebo útočně v závislosti na osobních preferencích. Soubojový systém byl navíc přepracován a nyní nabízí hráči podrobnější přehled plánování a také intenzivnější taktické sladění v interakci s generály a jejich dovednostmi.

„Funkce Generals & Skills poskytuje našim hráčům komplexní přizpůsobení bojového systému a zlepšuje taktické ponoření do hry,“ zdůraznil Oleg Roessger, generální ředitel a výkonný ředitel Goodgame Studios, a dodal: „Nové generály a dovednosti dávají Goodgame Empire a Empire: Four Kingdoms bezprecedentní hloubku hry.“

„Náš vývojářský tým odvedl během posledních několika týdnů skvělou práci a jsem si jistý, že naše komunita si s touto aktualizací užije spoustu zábavy,“ zdůrazňuje Benjamin Völkel, viceprezident Goodgame Studios.

Vydání nového obsahu je podpořeno specializovanou online marketingovou kampaní, partnerskou spoluprací, podporou v obchodech s aplikacemi a televizní kampaní. Obě herní verze budou i nadále dostávat měsíční aktualizace a pravidelně budou vycházet další generálové.

Zcela nová funkce Generals & Skills (Generálové a Dovednosti) je nyní dostupná v Goodgame Empire a Empire: Four Kingdoms.

O GOODGAME EMPIRE & EMPIRE: FOUR KINGDOMS

Online strategická hra Goodgame Empire byla vydána v roce 2011 a je jedním z nejúspěšnějších produktů na mezinárodním trhu prohlížečů s tržbami přesahujícími 800 milionů eur. Mobilní spin-off Empire: Four Kingdoms je ve světových obchodech s aplikacemi od roku 2013 a je jednou z nejpopulárnějších aplikací, jaké kdy byly v Německu vyvinuty.

O GOODGAME STUDIOS

Goodgame Studios je jedním z předních vývojářů a poskytovatelů herního softwaru se specializací na segment free-to-play. Důraz je kladen na hry pro mobily a prohlížeče. Společnost nabízí své hry ve 26 jazycích a má více než 500 milionů registrovaných uživatelů po celém světě. Empire: Four Kingdoms – světově nejúspěšnější aplikace od německé společnosti – je součástí produktového portfolia Goodgame Studios. Herní vývojář byl založen v Hamburku v roce 2009. Kromě sídla v Německu má společnost pobočku v Tokiu. Od ledna 2018 je Goodgame Studios součástí Stillfront Group, přední společnosti pro herní studia v sektoru free-to-play.

Žádné komentáře

Playhit TV

Česká databáze her

Reklama